Om os

STOFogSTUFF.dk - stof og garn online

STOFog STUFF.dk er en online stofbutik. Du finder et stort udvalg af kvalitetsstoffer fra hele verden samt garn fra Permin, Schachenmayr og Karen Klarbæk.

 Her vil du kunne finde nye og sjove ideer og modeller opsyet i vores skønne stof metervarer. Stofbutikken har fokus på børn, mødre og bedstemødre. Stort udvalg af stof men også opskrifter og symønster til tøj og tilbehør til de små.

Men lad dig ikke narre ..... du kan sy de fedeste nederdele, kjoler og bukser til dig selv i vores retro inspirerede stoffer eller kreere unikke puder og andet tilbehør til din bolig.

Så læg altid dit shoppingbesøg forbi STOFogSTUFF.dk; garn- og stofbutikken online.

Hvem er bag STOFogSTUFF.dk?


Jeg hedder Marianne Brissing og ejer STOFogSTUFF.dk, som jeg åbnede i 2008. Ideen til webshoppen med designstoffer i bedste kvalitet og smukke farver, fik jeg, efter jeg i et på år syede og solgte børnetøj af eget design til butikker i DK og Norge. Ved siden af online handel med stof åbnede jeg først en fysisk butik i Hornslet, dernæst i Badstuegade i Latinerkvarteret i Århus.Jeg kastede mig over stofverdenen efter mange år som viceskoleinspektør og folkeskolelærer i matematik, kemi og fysik, og jeg har aldrig fortrudt mit valg – at gøre min hobby og min passion til det, jeg bruger en stor del af mine vågne timer på.

Jeg elsker at nørde stof og syning. Mine yndlings-syprojekter er lige nu tøj til mine børnebørn, men jeg har også stor glæde af flot tøj til mig selv og lækre ting til hjemmet.

Rådgivning og inspiration 

Jeg elsker at sy og har gjort det i rigtig mange år. Min glæde ved at kreere unik beklædning eller boligindretning af de bedste stoffer, vil jeg gerne give videre. Hvis du følger mig på Facebook, Instagram og via bloggen , vil du få masser af tips til dine egne projekter og hjælp til konkrete udfordringer.

Jeg står altid klar med den rådgivning og inspiration, du har brug for, når du skal sy til dig selv, børnene eller boligen. Jeg vil også gerne rådgive dig i forbindelse med din ordre. Hvis jeg eksempelvis ikke synes, at den rib, du har valgt til et jerseystof, er det bedste valg, tager jeg fat i dig for at høre, om vi skal lave noget om i din ordre. For selvom jeg gør mig rigtig umage med at sammenligne mine billeder på webshoppen med farven i virkeligheden, er det desværre sådan, at farverne tager sig forskelligt ud alt efter, hvilken smartphone eller pc du ser det på.

Du er altid velkommen til at tage fat i mig for at få mit bedste bud på, hvilke metervarer der passer godt sammen, for en uddybning af et produkt eller hvad der skal til, for at du får det bedste ud af dit syprojekt.

Unikke metervarer

På Stof og Stuff tilbyder jeg metervarer, du ikke finder andre steder. Jeg håndplukker og importerer selv de fleste tekstiler fra blandt andet USA, Tyskland, Sverige og Finland. Her finder jeg nemlig bomuld i bedste kvalitet og ofte også GOTS økologisk bomuld.

Det, jeg elsker ved eksempelvis de amerikanske bomuldsstoffer, er, at printet altid står knivskarpt, og farverne er klare og afstemte - nogle gange også dristigt sammensat. Det giver syglæde at arbejde med den fede, bløde kvalitet, hvor printet er designet af anerkendte tekstildesignere. Og så måske det allervigtigste: jeg kan holde ud at røre ved stoffet, selv om det ikke er vasket først, da det er helt fri for alle de konserveringsmidler og lignende. Jeg har oplevet, at der tilsættes forskellige kemiske stoffer til det stof, der kommer fra Asien, så det ikke mugner i den fugtige varme. Jeg har selv allergi, så det er supervigtigt for mig, at jeg kan tåle at arbejde med stofferne og især at have det på efterfølgende.

Vil du vide mere om mig, kan du se Kurts interview med mig for nogle år siden