Persondata

Persondatapolitik hos STOFogSTUFF.dk

Vi indsamler kun persondata, når det er relevant for os, og kun hvis det er nødvendigt for din interaktion med STOFogSTUFF.

Vi overholder alle gældende love og regler vedrørende indsamling, behandling og brug af dine persondata.

Dine persondata opbevares kun så længe, det er nødvendigt i henhold til gældende lovgivning eller formålet med indsamlingen.

 

Oplysninger vi indsamler

For at kunne gennemføre et køb og levere vores service har vi brug for visse persondata. Vi kan også bruge cookies til at forbedre din oplevelse på vores webshop.

De oplysninger, vi indsamler, kan omfatte navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

STOFogSTUFF indsamler og behandler dine persondata i forbindelse med følgende aktiviteter:

- Besøg på vores hjemmeside
- Gennemførelse af et køb
- Oprettelse af en konto
- Tilmelding til vores nyhedsbrev
- Anmeldelse af vores hjemmeside

 

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger hos STOFogSTUFF er:

STOF og STUFF ApS
Ellekærparken 21
8543 Hornslet
CVR-nr. 30351835

 

Behandlingsgrundlag og formål

Vi indsamler dine almindelige kontaktoplysninger og betalingsoplysninger for at kunne levere de købte varer eller ydelser til dig. Din e-mailadresse bruges til at sende ordrebekræftelse og leveringsbekræftelse.

Ved betaling indsamler vi navn, kortoplysninger og IP-adresse. Disse oplysninger bruges kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du har givet samtykke til det, bruger vi din e-mailadresse til at sende nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Hvis du ikke giver de nødvendige persondata, vil du ikke kunne foretage køb på vores hjemmeside.

Sletning af oplysninger

Dine oplysninger slettes 5 år efter modtagelse af varen eller ydelsen, med undtagelse af din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til nyhedsbrev.

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata og overfører dem ikke til tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for at opfylde vores forpligtelser over for dig.

Vi har indgået databehandleraftaler med eksterne leverandører for at sikre, at dine persondata behandles forsvarligt og i overensstemmelse med lovgivningen.

Dine rettigheder

Som registreret har du ret til at anmode om adgang til, rettelse eller sletning af dine persondata. Du har også ret til at protestere over behandlingen af dine persondata og indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder eller har spørgsmål om vores behandling af dine persondata, kan du kontakte her